Nyheter

3 februari 2021

Vi har haft otroliga dagar i vår härliga stuga denna fantastiska vinter. Bilder nedan är från januari och februari 2021. Vår vackra natur förgylls av vit och knastrande snö. Längdskidor och pulkor tas ut från många stugor och hundar och människor stortrivs

23 maj 2020

Då är det dags att förbättra taket på terassen. Det sprukna, något korta och lite felsatta plasttaket kommer nu plockas ned och bytas ut mot ett nytt kanalplastak i tillräckligt längd för att täcka även terassdörren så man slipper att bli blött regniga dagar.

10 april 2020

Annorlunda tid i vår värld har lett till att vi spenderar extra mycket tid i vår härliga stuga. Omgivningarna här ger verkligen kraft och återhämtning.

12 november 2019

Nu är det på gång, vi sätter stängsel på baksidan av tomten! Snart har vi mer än 1000m2 tomt stängslat med 1,80 m högt villanät. Perfekt för våra besökande vovvar.

okt-nov 2019 p

Nu var det längesedan vi uppdaterade. Hösten har inneburit nya härliga och nöjda stuggäster men den har också erbjudit mycket stugtid för oss själva. Vi tycker så mycket om vår stuga och ibland är det lite svårt att dela med sig av den 🙂 Diva vår älskade schäfer har spenderat massor av härliga höstdagar i området runt stugan och har haft chans att möta sin schäfervännina Saga på många äventyr.

Idag har vår 3:e omgång av hyresgäster checkat ut. Vi är så glada över våra gästers recensioner. Efter lite extra ompyssling av stugan passade vi på att ta en promenad kring sjön. Återhämtning genom sjö, skog och hund är bara alldeles underbart.

6 augusti-2019

30 juli 2019

Nu har väggen bakom kaminen fått en varm täckning av väggklinkers. Klinkers på plats, nu återstår fogning.

27 juli 2019

Idag har vår andra omgång gäster checkat ut. Så fantastiskt när gäster trivs och när vår älskade stuga blivit så fint omhändertagen. Vi blir så glada för de fina recensioner som getts. Nu checkar vi själva in några dagar för att mysa i stuga och våra fantastiska omgivningar. I veckan kommer vi fixa lite mer i stugan och få ett efterlängtat besök av elektriker för lite nyinstallationer .

20 juli 2019

Idag har så våra första 2 och fyrbenta gäster checkat ut. Fantastiskt att mötas av ett perfekt städat hus. Så skönt att vår stuga varit i så goda händer och tacksamt med gästernas fina recensioner . Idag checkar vi så in nästa familj och hoppas att de skall trivas lika fint.

13 juli-2019

Då har våra allra första stuggäster checkat in i ”La Cabanita”. Vi hoppas att alla 2- och 4-benta i familjen skall få en härlig semestervecka.

6 juli- 2019

I helgen har vi tagit hand om en del av veden vi beställt hem. Våra nya fina vedförråd har fyllts och vi är så nöjda med hur de hjälper till att skapa en helhet mellan stugan och annexet .

Helgen har också inneburit rensning av hängrännor och tak över bakre trädäck. Ett jobbigt men välbehövligt arbete.

26 juni-2019

Vi har precis byggt klart trädäck på framsidan av huset , vilket innebär att det nu finns fint trädäck på både fram och baksida. Stugan har också fått en välbehövd målning och har byttat färg från blått till svart och vit.

13 Augusti-19

Nu är det redan 4 :e omgången av gäster som checkat ut. Fantastiskt att slla våra gäster kommit hit med hund och trivts så bra. Vi själva älskar att spendera tid i vår stuga med vår älskade hund så härligt att våra gäster tycker detsamma. Så glada för fina recensioner.

%d bloggare gillar detta: